November 22, 2016

Partner worden?

pa_rollbanner-connecting-3
Wij hebben vier soorten verkoopadviseurs: 

  • Loondienst: Heb jij een groot verkooptalent? Kun je duidelijk communiceren? Stuur ons een open sollicitatie naar fatih@provideradviseur.nl. 
  • ZZP'ers: De meeste van onze verkopers zijn ZZP'ers. Je mag met ons portfolio langs de deur om te verkopen, maar wij kunnen ook afspraken inplannen voor jou. De koffie staat dan al klaar, je hoeft dan alleen nog maar goed uit te leggen hoeveel de klant gaat besparen. Geïnteresseerd? Mail ons op fatih@provideradviseur.nl.
  • Salesbedrijven: We hebben enkele salesbedrijven die ons portfolio gebruiken om een verdienmodel neer te zetten. Wij adviseren in strategie en stellen ons portfolio beschikbaar. Heb jij een salesbedrijf of ga je er één starten? Mail ons op fatih@provideradviseur.nl!
  • Callcenters: Op dit moment hebben we een kleine 10 verschillende callcenters voor ons bellen. We groeien lekker door en zijn nog hard op zoek naar uitbreiding. Heb jij een callcenter en ben je op zoek naar een opdracht? Mail ons op fatih@provideradviseur.nl (Trouwens, we zijn op korte termijn ook hard op zoek naar Franstalige en Duitstalige callcenters).