Over Provider Adviseur

Onze missie

ProviderAdviseur is hèt verkoopplatform waar callcenters, D2D-partijen en ZZP-ers zich aanmelden voor onder andere energie- en telecomprojecten.

ProviderAdviseur is voor velen verkopers de weg naar succes. Wij bieden je volledige ontzorging en ondersteuning van het gehele verkoopproces zodat jij je kan richten op het geen waar je goed in bent: verkopen van energiecontracten en telecomcontracten.

Bij ProviderAdviseur bieden we je vele mogelijkheden om jouw bedrijfsnaam groot te maken in de wereld van energiecontracten en telecomdiensten. Zo worden offertes en bevestigingsmails verstuurd met jouw logo, contactgegevens en gewenste opmaak.

Uw gids in het doolhof van gas en licht én internet, bellen en televisie


In de drie jaren dat we bestaan, blijft één principe zich herhalen: de wereld van gas en stroom én de wereld van internet, bellen en televisie is één groot doolhof. We komen dagelijks vragen tegen als: Welke energieleverancier is nu de goedkoopste? Welke internetsnelheid past bij mij? Hoe krijg ik sneller internet binnen mij bedrijf? Hoe krijg ik nu echt groene energie? En onze favoriete vraag: Heb je trek in Koffie? Op al deze vragen en nog veel meer weten wij het antwoord. We zijn een jong bedrijf met verkoopadviseurs in heel Nederland. We zijn supertrots op onze verkoopadviseurs.

Onze tijdlijn


 • 2014

  In 2014 werd ProviderAdviseur in Gouda opgericht om in eerste instantie consumenten en bedrijven te adviseren over telecomdiensten. Al snel werd de stap naar het aanbieden van energiediensten gemaakt. Waar in de beginmaanden vooral ZZP-ers zich aansloten bij ProviderAdviseur volgden velen callcenters die hun projecten gingen draaien via ons platform.

 • 2017

  Na de fusie met één van haar belangrijkste partners Fixdata in begin 2017 raakte alles nog meer in een stroomversnelling. Eind 2017 werd er verhuisd van Gouda naar het huidige, meer centraal gelegen, kantoor in Baarn. Vanuit deze nieuwe locatie werd er nog efficiënter gewerkt.

 • 2018

  Doordat opdrachtgevers steeds meer compliancy-eisen betreft de ingevoerde orders stellen, besluit ProviderAdviseur te investeren in haar backoffice. Vanaf eind 2018 worden circa 80% van alle ingevoerde orders van dealer callcenters nageluisterd en beoordeeld. Tevreden opdrachtgevers en verdere groei zijn het gevolg.

 • 2019

  Begin 2019 een nieuwe mijlpaal in het bestaan het bedrijf: lancering van haar eigen software Reach. Met de lancering van Reach gaat ProviderAdviseur weer een nieuw tijdperk in. De software is zo gemaakt dat verkopers gemakkelijk orders kunnen invoeren en in één oogopslag duidelijk hebben hoe zij er qua verkoopaantallen voor staan.